Каталог

За нас

Екип и дейност на produktiBG.com

ProduktiBG.com
Онлайн магазин с топ промоции на Андроид Таблети, GPS Навигации, Аларми за коли и мотори, батерии, лаптопи и модерни дрехи.

 

Основна Цел е Ниската Цена

Искаме да Ви предложим качествени и тествани от нас продукти на много ниски цени!

Как постигаме ниските цени ?

След внимателен подбор и тест на различни продукти, зареждаме в наличност само тези с най-добро съотношение цена<->качество, които са и най-изгодните за нашите клиенти. Благодарения на дългогодишния опит на Пепо Илиев в онлайн тъговията и контактите му с множество дистрибутори и производители, успяваме да предложим стоките на Вас, нашите клиенти, на изключително конкуренти цени за българския онлайн пазар.

От тук произхода и името на сайта - най-добрите продукти за BG - с други думи ProduktiBG.com :)

Съотношението Цена - Качество 

Всеки знае, че колкото по-скъпо е нещо се очаква то да е по-качествено. За съжаление не винаги е така. Има много нечестни търговци, които търсят бързи печалби и експлоатират това схващане като подвеждат купувачи с нискокачествени стоки на завишение цени и след това изчезват безследно.

Ние от produktiBG.com имаме дългодишен опит в онлайн търговията и мислим да продължаваме да се занимаваме дългосрочно с тази дейност, затова избягваме всякакви подходи от типа на "стани бързо богат".

Отпимални наличности

След внимателен подбор и тест на различни продукти, зареждаме в наличност само тези с най-добро съотношение цена<->качество, които са и най-изгодните за нашите клиенти. Това са същите тези продукти ,които ползваме и ние в нашето ежеднение и знаем че работят безотказно и са с доказано качество.

Не зареждаме супер скъпи и непродаваеми стоки или пък супер евтини и изключително некачествени неща. Намираме златната среда за Вас, нашите клиенти :)