Каталог

Новата GPS навигация North cross

2017-10-06 14:04:23

Навигация North cross е модел, известен в цяла Европа. Навигациите от тази марка са известни със своята издръжливост, качество и акуратност. Това са най-значимите качества на една навигация. Потребителят иска да получи най-добрия продукт на най-добра цена, а добрите продукти бързо набират популярност. Навигацията North cross събира в себе си всичко, от което имате нужда на път от един навигатор. Като среден клас навигатор, North cross предлага съвременен избор на устройство. Навигациите от бранда се разделят главно по два признака - големина на екрана и предназначение.

Според големината на екрана се разделят на два вида - навигации с 5 инча екран и навигации с 7 инча екран. Първият вариант е по-компактен и удобен, не заема много място. Вторият вариант е с по-широк дисплей, по-удобен за работа и с по-ясна картина. Особено подходящ е за превозни средства с по-голяма кабина - бусове, камиони, където ще са по-отдалечени от погледа на шофьора и той ще ги вижда ясно.

Според втория признак навигациите North cross се разделят на навигации за кола и навигации North cross за камион. Разликата между двата варианта е в софтуера. Навигациите за кола съдържат подробни карти на цяла Европа, включително и балканските страни. Освен, че ще ви предоставят точен маршрут до зададената от вас цел и ще ви навигират на избрания от вас език, навигациите ще ви дадат информация за точки на интерес по самия маршрута - паркинг, ресторанти, забележителности, мотели и др. Дават ви избор на алтернативни маршрути до целта. При втория вариант - навигация за камион, всичко от първия вариант важи, но освен всички гореизброени функционалност, софтуерът за камион предлага възможност за въвеждане на данни на камиона и така маршрутът, който ще бъде изведен след задаване на крайна точна, ще бъде съобразен със забрани регулации при движението на превозното средство с тези параметри. Това в изключително ценна и специфична функционалност, която може да ви спести доста негативни емоции и казуси.

Това лято North cross се завърна на пазара с новите си предложения:

Навигация North Cross ES525FE 5 инча, 256MB RAM, 8GB
Навигация North Cross ES725FE 7 инча, 256MB RAM, 8GB


Новите модели са бързи, акуратни, със стилен дизайн и гумирано покритие, както и с най-актуалните и подробни карти за цяла Европа, Балканите и Скандинавските страни.