Каталог

Стикер - Ню Йорк

Цена:
11.00 лв.
0 / 5 (0 гласа)


ЕЛЕГАНТЕН ГРАДСКИ СИЛУЕТ, ЗА ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ЗА МЯСТОТО, КЪДЕТО НИКОЙ НЕ СПИ!
Стикерът е изработен от фолио ORAFOL 641 универсално, лесно за поставяне. Когато Ви омръзне, можете лесно да го свалите чрез нагряване със сешоар.

РАЗМЕРИ: (А-ШИРОЧИНА,В-ВИСОЧИНА)
A-50 B-26 - 11 лева
A-90 B-47 - 29 лева
A-150 B-78 - 70 лева

Стикер - Ню Йорк

Декорация Ню Йорк - Стикерът е изработен от винилово фолио ORAFOL 641. Фолиото е създадено така, че да може да се отлепи, а лепилото отслабва при нагряване- така че да можете да загреете апликацията със сешоар и да я премахнете, когато Ви омръзне. Въпреки това ние не познаваме Вашата мазилка и боя, така че е възможно при някои материали да има известна повреда на боята.
Стикерите са подходящи, както за стени, така и за други гладки повърхности- стъкла, огледа, врати, тавани, както и неравни заоблени повърхности например – за коли. Декорирате вашия дом само за няколко минути с нашите стикери. Единственото условие за безубречно и лесно поставяне на стикер декорацията е повърхността на която ще лепите да бъде чиста.

ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ!

Декорацията която изработваме от висококачествено внилово фолио е възможност за всеки да създаде пространство което допринася за добре прекараното ежедневие, почивка или празнична атмосфера. Когато избирате стикер декорация е добре да знаете че ние ползваме различни видове по еластичност, цвят и структура винилови фолиа.

Количество: - +