Каталог

Стикер - Ноти

Цена:
20.00 лв.
0 / 5 (0 гласа)


ЦВЕТЕН СТИКЕР, С КОЙТО ДА УКРАСИТЕ ДЕТСКАТА СТАЯ ИЛИ ДРУГО ПОМЕЩЕНИЕ. ЯРКИ ЦВЕТОВЕ И МНОГО ВЪОБРАЖЕНИЕ.
Изработен е от винилово фолио ORAFOL 641, напечатан с екосолвентни бои. Лесно за поставяне, лесно за сваляне. След загряване със сешоар и нежно издърпване стикерът ще се отлепи с минимални следи по стената.

РАЗМЕРИ: (А-ШИРОЧИНА,В-ВИСОЧИНА)
A-50 B-35 - 20 лева
A-70 B-49 - 36 лева
A-100 B-71 - 57 лева

Декорация Ноти - Стикерът е изработен от винилово фолио ORAFOL 641. Фолиото е създадено така, че да може да се отлепи, а лепилото отслабва при нагряване- така че да можете да загреете апликацията със сешоар и да я премахнете, когато Ви омръзне. Въпреки това ние не познаваме Вашата мазилка и боя, така че е възможно при някои материали да има известна повреда на боята.

Стикерите са подходящи, както за стени, така и за други гладки повърхности- стъкла, огледа, врати, тавани, както и неравни заоблени повърхности например – за коли. Декорирате вашия дом само за няколко минути с нашите стикери. Единственото условие за безубречно и лесно поставяне на стикер декорацията е повърхността на която ще лепите да бъде чиста.

ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ!

Декорацията която изработваме от висококачествено внилово фолио е възможност за всеки да създаде пространство което допринася за добре прекараното ежедневие, почивка или празнична атмосфера. Когато избирате стикер декорация е добре да знаете че ние ползваме различни видове по еластичност, цвят и структура винилови фолиа.

Количество: - +